Viktig information

VIKTIG INFORMATION

Kom i god tid: Med hänsyn till reglerna för publikhantering är det i år extra viktigt att ni anländer i tid. Insläppet öppnar 60 minuter innan start av varje föreställning.  För avbokning gäller villkoren som är angivna på biljetten.  Sittplats anvisas allt eftersom sällskap/enskild anländer, så kom tidigt om du vill knipa din favoritrad nära planen eller högt upp för utsikten (anvisas av publikvärdar)!

 

Respektera varandra: Vi hjälps alla åt att respektera avstånd, värdar och varandra. Du anvisas sittplats. Nuvarande regelverk möjliggör upp till fyra personer per sällskap med 1 meter till nästa sällskap. Vi förbehåller oss rätten att avhysa den som inte bidrar till en trygg miljö för våra gäster och personal. Notera även att alla, även små barn, måste sitta ner hela föreställningen (förutom exv toalettbesök, inhandling av förtäring), dvs man får av smittskyddsskäl inte röra sig fritt på läktarna eller byta anvisad plats. Kontakta publikvärdar för hjälp om någon platsjustering måste ske.

  

Alla bokar plats: Biljettkategorier är vuxenbiljett, barn/ungdom (3-15 år), barn (0-3 år). 

Inom nuvarande lagstiftning räknas alla personer som enskilda deltagare oavsett ålder. Det innebär att alla behöver en anvisad sittplats, även bebisar och mycket små barn. Vi har därför en helt gratis biljettkategori för barn 0-2 år. Barnvagnar får av säkerhetsskäl ej tas med in till läkaren utan skall parkeras vid anvisad plats inne på arenan. 

 

Toaletter och handsprit: Vid arenan finns toalett och tillgång till handsprit. Tillgänglighetsanpassad toalett finns precis utanför arenan.